Diensten

Uw ROI uit internet marketing optimaliseren?

Wanneer uw online ROI centraal staat, bent u bij Jawi-Online aan het goede adres. Jawi-Online heeft zich gespecialiseerd in ROI Driven internet marketing en werkt alleen voor bedrijven waarbij de meetbare ROI uit online marketing leidend is. Vanuit deze visie en onze passie voor het vak bedienen we onze klanten met verschillende diensten op maat.

Internet Marketing diensten van Jawi-Online

U wilt meer bezoek en uw rendement optimaliseren? Voor meer bezoek kunt u starten met het adverteren in de zoekmachines, zoekmachine optimalisatie, een affiliate marketing campagne en het inzetten van social media.

Bezoek is bij Jawi-Online echter nooit leidend als KPI, dus ondersteunt Jawi-Online haar klanten op dagelijkse basis actief met haar web analytics en conversie optimalisatie diensten.

Operationeel en adviserend actief met internet marketing

Jawi-Online is zowel op adviserend als op operationeel vlak actief voor haar klanten. Kennisdeling is hierbij een belangrijk onderdeel. Alleen door actief samen te werken komen we verder.

Onze diensten gelden als middelen om uw ROI te optimaliseren en zijn zelf niet het doel. Met behulp van onze adviserende en operationele expertise genereren we miljoenen euro’s aan extra omzet.